Jump to content

error Genesis GO-380


robdegranje
 Share

Recommended Posts

I got a genesis in my warehouse wat i want to use.

Machine got a problem.

Can't find any selections ? motors.

If you select, any selection it says error.

If you go in menu and try the motor scan, it said motor count 0.

Anyone out there who knows, this problem???

Thankx....

Link to comment
Share on other sites

I have 6 of these machines and have never had that problem. If you have another machine you can swap the board or power supply to see if it corrects the problem. I’ve had two power supply boards go bad but never a board. Just a guess on my part. 

Link to comment
Share on other sites

the 380 is 2 piece machine?

if so, the harness is probably exposed in the back, sometimes the harness itself goes bad, take it off and hardwire all the wires to where they're supposed to go, everything should work then, if not, time to test the wires, one by one, you'll need 2 people for this, as one presses the selection the other will see if the selection is getting power, do it for all selections.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, NYCandyMan said:

the 380 is 2 piece machine?

if so, the harness is probably exposed in the back, sometimes the harness itself goes bad, take it off and hardwire all the wires to where they're supposed to go, everything should work then, if not, time to test the wires, one by one, you'll need 2 people for this, as one presses the selection the other will see if the selection is getting power, do it for all selections.

The 380 is a one piece machine. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...