Jump to content

DN 756p hvv-12


Recommended Posts

Test vend all of your columns if it will let you.  Otherwise, replacing the vend sensor will probably solve the issue.  Those sensors are famous for being ruined by condensation that runs down into the sensor due to the poor design of it.  I can list of a plethora of poor designs in this machine alone.

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, AZVendor said:

Test vend all of your columns if it will let you.  Otherwise, replacing the vend sensor will probably solve the issue.  Those sensors are famous for being ruined by condensation that runs down into the sensor due to the poor design of it.  I can list of a plethora of poor designs in this machine alone.

Ok thanks. Do you know where the sensor is located?

Link to comment
Share on other sites

It's located at the bottom of the delivery chute where it ends at the delivery door.  You might find it at D&S or Vendors Exchange.

Edited by AZVendor
Link to comment
Share on other sites

Yup, that's the problem then.  You might be able to replace the harness itself to get a new connector, otherwise you'll have to crack the connector open and re-solder the wire to the pin, if possible.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AZVendor said:

Yup, that's the problem then.  You might be able to replace the harness itself to get a new connector, otherwise you'll have to crack the connector open and re-solder the wire to the pin, if possible.

Do you know where the other end of that harness plugs into? Does it run all the way to the main board. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...